Masāžas nozīme sporta industrijā

Fiziskos treniņus pozitīvi vērtē medicīnas speciālisti. Vienīgais aizrādījums attiecas uz pareizu slodžu sadalījumu. Tiesa, pat ievērojot noteikumus, pastāv traumu gūšanas risks. Masāža var palīdzēt atrisināt problēmu vai novērst tās rašanos. Fitnesa klubā “Body Sport” šo pakalpojumu var izmantot ikviens.

Masāža organisma nostiprināšanai

Šī procedūra pieskaitāma pie fizioterapeitiskās ārstēšanas metodes. Ar tās palīdzību Jūs varat sasniegt lieliskus rezultātus. Sportisti izmanto kāju un roku masāžu, lai novērstu muskuļu nogurumu, ātri tos atjaunotu, kā arī uzlabotu asinsriti. Traumas bieži rodas pārmērīga noguruma un pārslodzes gadījumos, kā arī tās var izraisīt organismam nepieciešamo vielu nepietiekamība. Šī procedūra labvēlīgi ietekmē izturību, pašsajūtu, locītavu darbību, kā arī lokanību. Tas ļaus izvairīties no dažām traumām un uzlabos sportiskos rādītājus.

Muguras masāžai ir dziedējošs efekts. Mugurkauls tiek pakļauts pastāvīgai slodzei pat ikdienas dzīvē. Tā visa rezultātā rodas starpskriemeļu osteohondroze, tiek saspiesti asinsvadi un parādās sāpes. Šīs problēmas daļēji tiek atrisinātas ar iepriekš minētās procedūras palīdzību. Ar dažu masāžas seansu palīdzību Jūs varat:

  • atrisināt galvas reibšanas problēmu;
  • atbrīvoties no galvassāpēm;
  • uzlabo sirds un asinsvadu sistēmu;
  • labvēlīgi ietekmē nervu sistēmas darbību.

Profilaktiskā masāža

Ja Jums jau ir nopietnas problēmas, tad šo procedūru nav obligāti jāveic. Labāk no šīm problēmām izvairīties, veicot profilaktiskos pasākumus. Klasiskā masāža paredzēta tam, lai uzlabotu ādas stāvokli, palielinātu vitalitāti, kā arī mazinātu psihoemocionālo spriedzi. Tas ļaus sportistam novērst uzmanību no ārējiem faktoriem, atslābināties, kā arī koncentrēties uz izvirzīto mērķi. Jūs varat apmeklēt šo procedūru sporta klubā “Body Sport”, kurā strādā kvalificēti un pieredzējuši speciālisti. Šajā sporta klubā pieejamajiem pakalpojumiem ir zemas cenas, kā arī tiek piedāvāts plašs pakalpojumu klāsts. Plašāka informācija pieejama oficiālajā “Body Sport” mājas lapā.